Urządzenie do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

501112

356,00 zł brutto

Nowy produkt

Dostępny w magazynie

Udostępnij produkt
  • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
  • Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury
  • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat

Dodaj do listy życzeń

Udostępnij produkt

Darmowa dostawa od 250 zł

Wysyłka w 24h

14 dni na zwrot

Gwarancja 24 miesiące

Opis produktu

  • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
  • Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C)
  • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat
  • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła
  • Wyświetlacz LCD (niebieskie podświetlenie)
  • Regulacja temperatury: 45°C – 90°C
  • 72-godzinny timer
  • Pojemność: 8,5 l
  • Naczynie do gotowania (nieprzywierająca powłoka)
  • Duże okno w pokrywie
  • Zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem
  • Zasilanie sieciowe: 230 V, 50 Hz, 520 W
  • Wymiary (S x W x G): 410 x 210 x 300 mm
  • Waga: 2,85kg
  • Do pakowania próżniowego polecamy: zgrzewarkę ProfiCook PC-VK 1080

Wysyłka

Sposoby dostawy Nazwa Czas doręczenia Cena
POCZTEX (Kurier) POCZTEX (Kurier) Dostawa w 48h Darmowa!
POCZTEX (Pobranie) POCZTEX (Pobranie) Dostawa w 48h Darmowa!
DHL (Kurier) DHL (Kurier) Dostawa w 24h Darmowa!
DHL (Pobranie) DHL (Pobranie) Dostawa w 24h Darmowa!
Odbiór osobisty Odbiór osobisty Odbiór w siedzibie firmy CTC Clatronic (Opole) Darmowa!

Opinie i oceny

Urządzenie do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

Urządzenie do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

  • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
  • Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury
  • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat
Urządzenie do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112 https://www.clatronic.pl/68686-large/urzadzenie-do-gotowania-sous-vide-proficook-pc-sv-1112.jpg <ul> <li>Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.</li> <li>Obudowa ze stali nierdzewnej</li> <li>Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C)</li> <li>Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat</li> <li>Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła</li> <li>Wyświetlacz LCD (niebieskie podświetlenie)</li> <li>Regulacja temperatury: 45°C – 90°C</li> <li>72-godzinny timer</li> <li>Pojemność: 8,5 l</li> <li>Naczynie do gotowania (nieprzywierająca powłoka)</li> <li>Duże okno w pokrywie</li> <li>Zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem</li> <li>Zasilanie sieciowe: 230 V, 50 Hz, 520 W</li> <li>Wymiary (S x W x G): 410 x 210 x 300 mm</li> <li>Waga: 2,85kg</li> <li>Do pakowania próżniowego polecamy: <a href="/zgrzewarki/urzadzenie-do-pakowania-prozniowego-profi-cook-pc-vk-1080">zgrzewarkę ProfiCook PC-VK 1080</a></li> </ul> PROFI COOK pozostale-drobne-agd 4006160111224 356 PLN in_stock