Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, ile i jakiego rodzaju pojemniki na żywność są Ci potrzebne? Przygotowujesz dużo posiłków, przechowujesz jedzenie przez długi czas, albo potrzebujesz miejsca na resztki na jedno czy dwa dni? Jeśli sporządzasz...
Parowary elektryczne – gratka dla miłośników zdrowego jedzenia
Wybierając parowar elektryczny powinniśmy zwrócić uwagę na kilka kwestii. Pierwszą jest użytkowanie parowaru – jeśli na przykład zależy nam na przyrządzaniu produktów sypkich, takich jak ryż, należy skłonić się do zakupu urządzenia posiadającego naczynie do ryżu. Jeśli w głównej mierze naszym celem jest gotowanie na parze, nasza uwaga powinna skupić się na ilości pojemników, szybkości wytwarzania pary i możliwości dolewania wody w czasie pracy. Urządzenie do gotowania na parze powinno posiadać ponadto wskaźnik poziomu wody i korytko ociekowe do zbierania płynów. Tak zaopatrzony parowar do ryżu z pewnością zadowoli każdego Klienta.
Zdziałaj cuda w kuchni – wielofunkcyjne kombiwary elektryczne
Gotowanie w kombiwarze pozwala na przygotowanie beztłuszczowych, zdrowych potraw o niskim stopniu kaloryczności. Dania z kombiwaru to prawdziwa uczta, a dzięki jego wielofunkcyjności będziemy w stanie upiec zarówno posiłki obiadowe, jak i desery, takie jak ciasta. Obsługa urządzeń jest łatwa i intuicyjna, a kompaktowe rozmiary ułatwiają czyszczenie.
Szybkowary – uniwersalne urządzenia
Gotowanie w szybkowarze powoduje wzrost ciśnienia oraz temperatury wody, co sprawia, że przygotowywane potrawy są ugotowane znacznie szybciej, niż w sposób tradycyjny. W szybkowarze przyrządzić możemy wszystkie rodzaje warzyw strączkowych, ryż, zupę, płatki, a także ziemniaki oraz inne warzywa, nie narażając ich na utratę witamin.